Oktay Mersin Özel Eğitim Anaokulu
Adalet Mahallesi Tuna Caddesi No 2 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ

İyi uygulamaları ile Türkiye çapında örnek alınan okul olmak.

MİSYON

Okulumuzda eğitim alan tüm bireyleri eğitim ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda öncelikli aile olmak üzere, alanda çalışmalar yürüten kurum kuruluşlarla işbirliği yaparak üst öğrenime ve toplumsal yaşama hazırlamak.

BAŞARILAR

Türkiye´de alanında açılmış ilk resmi kurumuz. Türkiye´de bireye yönelik farklı eğitim programı uygulayan ilk resmi kurumuz. Türkiye´de duyu bütünleme eğitimi veren ilk resmi kurumuz. Ayrıca okulumuz "Beyaz Bayrak" ve "Beslenme Dostu Okul" belgelerini almaya layık görülmüştür.

Normal Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

Okul Öncesi Özel Eğitim Grupları: 09.00 - 14.00 Erken Çocukluk Özel Eğitim Birimleri:13.00-17.00 arasında eğitim vermektedir.

Kalorifer (Doğalgaz)

Servis Bilgisi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul öncesi özel eğitim grup öğrencileri için servis ayarlanmış olup evden okula ve okuldan eve ulaşım sağlanmaktadır. Erken Çocukluk Özel Eğitim Birimi öğrencileri için servis imkanı bulunmamaktadır.

Bayramyeri 6 km Çınar 6 km Otogar 8 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Adalet Mahallesi Tuna Caddesi No:2 Merekezefendi / DENİZLİ (SGK arkası, Adliye Sarayı ve Fatih İlkokulu üstü)

Proje Çalışmaları